Beste service

GOED OPGELEID

Gazonspecialist

Home > Recreatiepark De Bloemert

Willem Otto Nachbar, eigenaar/beheerder van de vakantiewoningen van recreatiepark Landal De Bloemert in Midlaren vertelt over de samenwerking met Van Bergen Tuin- en Park machines. Lees hier zijn ervaring met Van Bergen tot dusver.

Over vakantiepark Landal De Bloemert

Vakantiepark De Bloemert is onderdeel van Landal Greenparks. Landal Greenparks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ze beschikt over ruim 90 parken met in totaal 15.000 bungalows. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen.

De Bloemert heeft naast de vakantiewoningen ook nog een kleine campingfaciliteit van 25 plekken en een jachthaven. Willem is eigenaar van de voorzieningen en beheerder van de vakantiehuisjes. Hij is verantwoordelijk voor het onderhouden en faciliteren van de vakantiewoningen en het beheer van de camping.

De samenwerking tussen De Bloemert en Van Bergen

De Bloemert was op zoek naar een geschikt bedrijf in de buurt dat hen van de juiste machines en service kon voorzien. Ze hadden machines nodig voor het groenonderhoud en intern transport; grasmaaiers en elektrische transporters. Via Ard van Bergen is Willem in contact gekomen en zo ook klant geworden bij Van Bergen.

Willem is positief over de samenwerking: “Van Bergen is een bedrijf met een zeer groot assortiment. De omgang en communicatie is super direct en je hebt het gevoel dat je meteen met de juiste persoon communiceert. Wat we ook nodig hebben, we komen er altijd uit. Dit is prettig aan Van Bergen en wij zijn bijzonder tevreden over de huidige samenwerking. Als je op zoek bent naar een combinatie van vakmanschap, reparatie, verhuur of de aanschaf van nieuwe/gebruikte tuin- en park machines raad ik Van Bergen zeker aan”.

Bent u benieuwd naar onze producten en dienstverlening en wil je ook samenwerken met Van Bergen Tuin- en Park machines? Neem dan contact met ons op.

Klanten vertellen ons

Wij zijn trots op onze samenwerkingen. Onze klanten vertellen graag hun ervaring.
Altijd goed geholpen hier

Erik Helweg

Uitstekende service en ruime keuze.

Lucas Leliveld

Uitstekende zaak met prima service

Jeannette Olthof