Beste service

GOED OPGELEID

Gazonspecialist

Home > Machines > Sportvelden Onderhoud

Onderhoud sportvelden

Van Bergen heeft een breed aanbod van alleen de beste merken. Alle machines die geschikt zijn voor het onderhoud van sportvelden die wij aanbieden hebben zich als kwalitatief en rendabel bewezen in de markt. Bekijk ons assortiment en kies snel en gemakkelijk de machine die voor jouw bedrijf het verschil maakt.

Werktuigen sportvelden
Een goed onderhouden sportveld is niet onbelangrijk voor het leveren van goede sportprestaties. Regulier onderhoud is dan ook essentieel om een sportveld in goede staat en chemievrij te houden. En dat blijft niet bij alleen het maaien. Door chemievrij te werken lever je ook nog eens een bijdrage aan een schonere omgeving. Welk type machine je kiest is onder andere afhankelijk voor welk doeleinde je de machine gebruikt. Voor iedere situatie hebben wij een passende machine in ons assortiment.

Advies nodig?
Voor deskundig advies over machines die geschikt zijn voor het onderhoud van sportvelden ben je van harte welkom in onze showroom in Haren. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in of bel naar 050 309 3352.

Klanten vertellen ons

Wij zijn trots op onze samenwerkingen. Onze klanten vertellen graag hun ervaring.
Altijd goed geholpen hier

Erik Helweg

Uitstekende service en ruime keuze.

Lucas Leliveld

Uitstekende zaak met prima service

Jeannette Olthof

“Ik geef je graag deskundig en persoonlijk advies, geheel vrijblijvend!”