Beste service

GOED OPGELEID

Gazonspecialist

Home > Diensten > Recreatieparken

Recreatieparken

Van Bergen is actief in verschillende professionele branches. Wij bieden unieke services en producten aan voor recreatieparken. Met onze jarenlange ervaring en kennis zetten wij ons graag in om al het groen rondom jouw recreatiepark zo goed mogelijk te presenteren. Om de dagelijkse werkzaamheden zo stil mogelijk uit te voeren, bieden wij accumachines aan van het merk Stihl, Husqvarna en Pellenc. Daarnaast beschikken wij over maaimachines van Toro (met mulch op opvang), oplossingen voor onkruidbestrijding van Empas en Hoaf, minitractoren en werktuigen en grasmaaiers van Kubota.
Wij maken het verschil door onze kennis over recreatieparken. Doordat wij veel professionele klanten bedienen, hebben we veel ervaring en voorbeelden uit de praktijk. Geen vraag is voor ons te ingewikkeld. Wij zoeken altijd naar een oplossing dat het beste rendement voor jouw bedrijf oplevert. Bovendien hebben wij van veel modellen demo’s in
onze showroom staan. Je vindt bij ons echte kennis van grasonderhoud, welke wij ook graag inzetten om advies te geven zodat je chemievrij kunt werken binnen de Green Deal in jouw sector.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze producten en/of diensten? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op. Wij helpen je graag!

Klanten vertellen ons

Wij zijn trots op onze samenwerkingen. Onze klanten vertellen graag hun ervaring.
Altijd goed geholpen hier

Erik Helweg

Uitstekende service en ruime keuze.

Lucas Leliveld

Uitstekende zaak met prima service

Jeannette Olthof

“Ik geef je graag deskundig en persoonlijk advies, geheel vrijblijvend!”