Beste service

GOED OPGELEID

Gazonspecialist

Home > Diensten > Openbaar groen

Overheid, gemeentes, werkvoorzieningschappen en aannemers:
In het openbaar groen werken diverse partners samen om de publieke ruimte zo efficiënt mogelijk te onderhouden. Van Bergen is een bekende leverancier voor veel bekende partners in deze branche.
Breedste leveringspakket:
Van Bergen is een multi-merken dealer en heeft voor u een selectie gemaakt van de beste merken en machines om te gebruik in het openbaar groen. Als onafhankelijk bedrijf stellen wij de klant centraal en niet de leverancier of het merk. Bekende producten die we leveren zijn Toro, Kubota, Holder, LM-trac, Club Car, Amazone daarnaast leveren we nog meer dan 20 andere merken met specifieke producten voor uw klus.
Ervaring met aanbestedingen:
Zowel het werk als ook aanschaf van machines worden in het openbaar groen vaak aanbesteed. Wij hebben een ruime ervaring met het zelf inschrijven op Europese aanbestedingen en kunnen u ondersteuning aanbieden als u zelf ergens op wilt inschrijven of juist een uitvraag wilt doen.
Professionele onderhoudsdienst:
We beschikken over een ruime moderne werkplaats en ons personeel volgt regelmatig opleidingen. We investeren in arbeidsmiddelen waarmee we reparaties snellere, veilig en vakkundig mee uit kunnen voeren
Green Deal:
De groene sector heeft zich gecommitteerd aan de Green Deal. Van Bergen wil voorop lopen om u te helpen en goede en betaalbare invulling te geven aan de Green Deal. In februari organiseert Van Bergen bijvoorbeeld het event: “Charge (Up)stairs”. Op de bovenverdieping van ons pand hebben we een tentoonstelling van schoon aangedreven werkmateriaal.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze producten en/of diensten? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op. Wij helpen je graag!

Klanten vertellen ons

Wij zijn trots op onze samenwerkingen. Onze klanten vertellen graag hun ervaring.
Altijd goed geholpen hier

Erik Helweg

Uitstekende service en ruime keuze.

Lucas Leliveld

Uitstekende zaak met prima service

Jeannette Olthof

“Ik geef je graag deskundig en persoonlijk advies, geheel vrijblijvend!”