Beste service

GOED OPGELEID

Gazonspecialist

Home > Kentalis

Orthopedagogisch kennis- en expertisecentrum Kentalis: “Tijdwinst en betrouwbare producten”.

Frederik Ubels, terreinbeheerder bij Kentalis uit Groningen vertelt over de samenwerking met Van Bergen Tuin- en Park machines. Lees hier zijn ervaring met Van Bergen tot dusver.

Over Kentalis

Koninklijke Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen die slechthorend, doof(blind) zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Kentalis vindt het belangrijk dat zij kunnen communiceren met anderen, worden begrepen en meedoen aan de samenleving. Daarom biedt Kentalis onderzoek, diagnostiek, zorg, onderwijs en onderwijsondersteuning.

Frederik werkt al 32 jaar als terreinbeheerder bij Kentalis. Daarvoor werkte hij bij de Hortus in Haren, die waren al klant bij van Bergen in Paterswolde. Toen Frederik bij Kentalis ging werken hebben ze wederom een Kubota trekker bij Van Bergen gekocht. “Wij hebben voor een Kubota ST trekker gekozen door zijn vele toepassingsmogelijkheden, compactheid en zijn hoge transportsnelheid waarmee deze trekker uniek is. In vijf minuten rijd ik met 35 km per uur van mijn vestiging naar ons dependance internaat Esserberg, ideaal”.

De samenwerking tussen Kentalis en Van Bergen

Frederik geeft aan dat hij tijdwinst en de zekerheid dat hij de beschikking heeft over betrouwbare producten waarmee hij zijn taken met een gerust hart kan inplannen erg belangrijk vindt. “Als er wat is word ik bij Van Bergen direct geholpen. Ook denken ze mee over de aanschaf van werktuigen om mijn werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren”.

Als (semi)-professionele klant bij Van Bergen heb je direct contact met de mannen van de werkplaats. Frederik is positief over de samenwerking: “De communicatie verloopt bijzonder prettig en afspraken kun je zonder omwegen makkelijk plannen. Nadat Van Bergen is verhuisd ging de service er alleen nog maar meer op vooruit omdat ze beter bereikbaar zijn aan de A28. Wij zijn bijzonder tevreden!”.

Bent u benieuwd naar onze producten en dienstverlening en wil je ook samenwerken met Van Bergen Tuin- en Park machines? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze producten en/of diensten? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op. Wij helpen je graag!

Klanten vertellen ons

Wij zijn trots op onze samenwerkingen. Onze klanten vertellen graag hun ervaring.
Altijd goed geholpen hier

Erik Helweg

Uitstekende service en ruime keuze.

Lucas Leliveld

Uitstekende zaak met prima service

Jeannette Olthof